Ласкаво просимо, гість!
І'мя користувача Пароль: запам'ятати мене

Ваша найулюбленіша страва?
(1 чол.) (1) гість
  • Сторінка:
  • 1

ТЕМА: Ваша найулюбленіша страва?

Ваша найулюбленіша страва? 16/11/2010 20:19 #36

  • sasha
  • Поза форумом
  • Administrator
  • Постів: 27
  • Карма: 2
Ділимося, можемо обмінюватися рецептами.
Як на мене, якщо у страві є м’ясо - вона априіорі має бути смачною . Рецепти сказати не можу, бо готує дружина.
тут має бути підпис, але я його ще не придумав

Re: Ваша найулюбленіша страва? 16/11/2010 20:41 #52

  • alisa
  • Поза форумом
  • Fresh Boarder
  • люблю животных:)
  • Постів: 15
  • Карма: 0
люблю очень гребной суп пюре, да и просто грибной суп... и вообще я грибы люблю!!!

Re: Ваша найулюбленіша страва? 16/11/2010 20:46 #54

Кто хочет, могу научить готовить Фахитос...мммм, объеденье. Это мексиканскоре блюдо - телятина с овощами! Очень вкусно!

Re: Ваша найулюбленіша страва? 18/11/2010 01:25 #100

  • Dolly
  • Поза форумом
  • Junior Boarder
  • Постів: 29
  • Карма: 2
Паэлья с морепродуктами. Пальчики оближешь.

Re: Ваша найулюбленіша страва? 18/11/2010 01:41 #106

  • Dolly
  • Поза форумом
  • Junior Boarder
  • Постів: 29
  • Карма: 2
Чтобы приготовить эту вкуснятину понадобится:
* рис - 1 стакан,
* лук репчатый - 1 шт,
* чеснок - 2 зубчика,
* морковь - 1 шт,
* болгарский перец - 1 шт (можно замороженный),
* кукуруза консервированная - 3-4 столовых ложки,
* морепродукты (замороженные мидии и креветки) - 200 г,
* белое сухое вино - 1/4 стакана,
* зелень укропа или петрушки,
* оливковое или растительное масло,
* соль,
* свежемолотый перец

Re: Ваша найулюбленіша страва? 18/11/2010 01:42 #107

  • Dolly
  • Поза форумом
  • Junior Boarder
  • Постів: 29
  • Карма: 2
Как готовим:
В подсоленной воде отварить рассыпчатый рис.
Лук мелко нарезать.
Морковь нарезать тонкой соломкой.
Чеснок порубить.
Болгарский перец порезать кубиками или соломкой.
С кукурузы слить жидкость.
На сковороде разогреть оливковое или растительное масло, положить лук, чеснок и обжарить ~2 минуты на среднем огне.
Добавить морковь и жарить ~5 минут.
Затем добавить болгарский перец и кукурузу, перемешать, посолить, поперчить и готовить еще ~3-5 минут.
Влить вино и готовить ~3-4 минуты, пока алкоголь не испарится.
Добавить морепродукты, перемешать, довести до кипения и готовить ~5 минут.
Отварной рис переложить в сковороду к овощам и морепродуктам, аккуратно перемешать и посыпать рубленой зеленью.
  • Сторінка:
  • 1
Час створення сторінки: 0.19 секунд
 
АДРЕСНА ПРОГРАМА ДІЙ ВІКТОРА ПИЛИПИШИНА
Передвиборча програма Віктора Пилипишина
приймальні
 

Голосування

Чи готові ви взяти участь у експерименті – скинутися грошима, найняти іноземну кампанію і зробити кілька кілометрів дорожнього покриття? Таким чином, ми побачимо, чи реально зробити дорогу якісно і надовго, якщо робити її без «відкатів» і «на совість»




Результати
 
 
 
Університет третього віку

 

Відео

  

 

Останні коментарі

 

Творчість передусім!

Монолог

Во все века

Была Фемидой, Музой и Звездою,

Марией-матерью и Лыбедью-сестрою,

Носительницей доброты, любви,

И вечною дарительницей жизни,

А вы, великие мужи,

Презрев мои исконные деянья,

Одели на меня стальное одеянье,

И в руки дали щит и меч.

Зачем? Чтоб вас, мужи, беречь?

Чтоб неба синь мечом кромсать на тучки?

Тут вы, мужи, дошли до ручки.

Аве, Мария!

Иноземцева Лариса Михайловна, студентка Университета третьего возраста

Детальніше...    |   П'ятниця, 15 квітня 2011, 11:01
   
 

Корисні посилання

Персональний сайт Віктора Пилипишина

Блог Віктора Пилипишина на УП

 

Розсилка

 

Iм'я:

 

e-mail:

 

Вiдписатись

 
 
Форум активних Киян Форум активних киян Моє місто Моя карьера Мої розваги Спорт та туризм Моє авто Моя дача Смачненьке та корисне
Гаряча лінія
Телефон гарячої лінії громадського руху Кияни передусім!