Увага! Відкрито в новому вікні. PDFДрукe-mail
Вівторок, 26 квітня 2011, 15:53    |

Юристи Пилипишина судитимуться з українською газетою

1285834976_1244722497_qazetЮристи лідера громадського руху „Кияни передусім!" Віктора Пилипишина мають намір звернутися до суду у зв'язку з публікацією в одній з українських газет матеріалу, в якому журналіст Марина Петик, посилаючись на якісь міфічні джерела, дезінформує громадян та надає неправдиву інформацію. Журналіст газети проявила кричущу непрофесійність. Можливо, це не просто недбалість, а умисний намір дискредитувати Віктора Пилипишина в очах громадян шляхом розміщення на шпальтах газети замовного матеріалу.
Особливе обурення викликає той факт, що стаття майже повністю побудована на даних анонімних джерел, які подекуди цитуються як пряма мова. Невже у столиці, в тому числі і в Київраді, бракує людей, які готові поділитися своїм баченням конфліктної ситуації, не посилаючись на анонімність?
Вважаємо, що таке засилля анонімів не випадкове. Це відбувається не вперше. В лютому 2010 р. Віктор Пилипишин виграв судовий процес проти цієї ж газети у зв'язку з публікацією недостовірної інформації. Проте видання й досі не виконало судове рішення і не спростувало інформацію. Пізніше газета неодноразово публікувала недостовірні коментарі від імені Віктора Пилипишина. Тепер газета вже не перекручує слова інших людей, але розміщує заяви анонімних осіб.
На жаль, юристам Віктора Пилипишина не залишається нічого іншого ніж знову звернутись до суду. Систематичність такої, м'яко кажучи, непрофесійної роботи журналістів газети не залишає вибору. В будь-якому випадку крапку в цьому спорі поставить суд. Ми переконані, він знову ухвалить справедливе рішення і змусить працівників такого популярного видання дотримуватись стандартів професійної журналістики.

Банер
АДРЕСНА ПРОГРАМА ДІЙ ВІКТОРА ПИЛИПИШИНА
Передвиборча програма Віктора Пилипишина
приймальні

Голосування

Чи готові ви взяти участь у експерименті – скинутися грошима, найняти іноземну кампанію і зробити кілька кілометрів дорожнього покриття? Таким чином, ми побачимо, чи реально зробити дорогу якісно і надовго, якщо робити її без «відкатів» і «на совість»

Результати

Університет третього віку

Відео

Діти передусім!

Останні коментарі

Творчість передусім!

Монолог

Во все века

Была Фемидой, Музой и Звездою,

Марией-матерью и Лыбедью-сестрою,

Носительницей доброты, любви,

И вечною дарительницей жизни,

А вы, великие мужи,

Презрев мои исконные деянья,

Одели на меня стальное одеянье,

И в руки дали щит и меч.

Зачем? Чтоб вас, мужи, беречь?

Чтоб неба синь мечом кромсать на тучки?

Тут вы, мужи, дошли до ручки.

Аве, Мария!

Иноземцева Лариса Михайловна, студентка Университета третьего возраста

Детальніше...    |   П'ятниця, 15 квітня 2011, 11:01

Корисні посилання

Персональний сайт Віктора Пилипишина

Блог Віктора Пилипишина на УП

Розсилка

Iм'я:

Вiдписатись

Форум активних Киян Форум активних киян Моє місто Моя карьера Мої розваги Спорт та туризм Моє авто Моя дача Смачненьке та корисне
Гаряча лінія
Телефон гарячої лінії громадського руху Кияни передусім!